Uselite se u remek-delo modernog života.

Uselite se
u remek-delo
modernog
života.

O projektu

Danas, sa svim poštovanjem prema istoriji “Depoa”, dugoj čitav vek, lokacija dobija stambenu upotrebu, nudeći ograničenu kolekciju ekskluzivnih stanova pružajući maksimalan komfor i jedinstveno životno iskustvo.


Ova specijalna kolekcija sastoji se od dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih i petosobnih stanova i penthausa posebno osmišljenih, sa naglaskom na savremeni, urbani stil života i izuzetan kvalitet izgradnje.


Ispunjavajući najviše životne standarde, LANDMARK RESIDENCE će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja.


Projekat podrazumeva parking mesto u privatnoj podzemnoj garaži uz opciju posedovanja elektro punjača.

Postavljena iza fasade sa reljefom, svaka stambena jedinica garantuje vrhunski komfor sa konceptom otvorenog prostora, velikodušno projektovanim prostorijama, besprekornim dizajnom i privilegijom OBLO Living sistema pametnog doma.

 

Pored jedinstvenog životnog prostora, LANDMARK RESIDENCE će imati svoju zatvorenu Piazzetu, kao remek-delo istorijske vrednosti sa originalnim tramvajskim šinama koje datiraju iz 1892. godine, kao i izdvojenu, privatnu baštu, koja će biti mirno mesto za odmor porodica i isključivo stanovnika stambenog objekta.

 

Kao refleksija trgovačkom duhu kojim odiše, LANDMARK RESIDENCE će, takođe, imati propratni komercijalni prostor.

Previous slide
Next slide

Zakažite sastanak popunjavanjem
forme ili pozivom na telefon